2) Havearkitekt: – Vi inspirerer dig

Mangler du en ny synsvinkel på dit igangværende haveprojekt, så send din havearkitekt et par billeder af projektet, og beskriv kort dine ønsker for os. Vi besvarer med friske forslag! Du kan også komme forbi din havearkitekt hos Flisehaven i Grejsdalen ved Vejle og fremlægge dine idéer og visioner for os, evt. med tegninger eller skitser – så hjælper vi dig videre i projektet. Se og føl de mange flotte produkter til haven. Vi har alt indenfor keramiske uderums produkter som natursten, betonfliser, planter, krukker og udestuer, og vi byder altid på en god kop kaffe og en god snak i vores egenskab som havearkitekt.

Din havearkitekt besøger dig og hjælper dig videre

Hvis du har en masse forestillinger og drømme, men ikke kan få dem omsat til det ønskede resultat, har du måske behov for, at din havearkitekt besøger dig hjemme i din have og hjælper dig videre. Her kan vi vise dig et lille udvalg af kvalitetsprodukter til inspiration. Sammen med din havearkitekt kan du teste og snakke om hvert enkelt produkt og om eksempelvis:

  • Hvor stor terrassen skal være, og hvordan den ser ud efter tre år?
  • Kommer der ukrudt mellem fliserne?
  • Hvad er prisen for de enkelte løsninger fra din havearkitekt?

Vi har det, der skal til for at opføre et flot uderum, en ny have eller et stilfuldt haveanlæg, og vi vil gerne inspirere dig til at se nye muligheder i din have og få en endnu bedre forståelse af dit eget, levende uderum. Det må være vores fornemmeste opgave som havearkitekt.

Lad os høre om dit næste projekt

Kontakt os på mail eller telefon
51 90 38 42

Flisehaven i Vejle

Få rådgivning og vejledning

Flisehaven er beliggende i Vejle, hvor vi i vores funktion som havearkitekt rådgiver og vejleder vores kunder i de ideelle løsninger for deres haver og anlæg. Vil du have hjælp til din haves udformning eller andre udendørsprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar på noget nyt og kreativt, og vi har mange tilfredse kunder fra hele landet.

Et smut fra Århus

Vores centrale placering i landet, gør det attraktivt for kunder i både det Østjyske, Sønderjyske og Midtjyske område at gå på opdagelse i vores store showroom og lade sig inspirere. Derfor har vi også oplevet en større interesse fra kunder i  og omkring Århus.

Kontakt

Vores kreative team har en stor viden om forskellige havestile og -temaer og mange års praktisk erfaring med udformning af haver, store som små. De vil guide dig til at se nye vinkler og opdage nye rum i din have.

Gennem en tæt dialog med din havearkitekt finder vi sammen de rigtige løsninger, og du ender med en professionelt udformet haveplan over din nye drømmehave.

3) Anlægsgartner

Du har en masse forestillinger og drømme og kan sammen med vores anlægsgartner få dem omsat til ønskede resultat.

Udendørs showroom

I udkanten af vejle finder du vores smukke udendørs showroom. Her kan du se mange flotte og unikke temahaver anlagt med fliser af den højeste kvalitet.

Book en inspirationssamtale

Få en tværfaglig gennemgang af dit projekt, en fremvisning af vores produkter og bliv inspireret til et bedre uderum – helt uforpligtende, og når det passer dig.

Ring til Frank: 5190 3842

Fortæl os om dit projekt

For at kunne give jer den bedst mulige sparring, må i gerne henvende jer på mail og evt. vedhæfte et par billeder, så vender vi tilbage med et godt udkast og en kreativ dialog.

Send en mail