Book en inspirationssamtale

Ring til Frank på mobil 5190 3842

Få en tværfaglig gennemgang af dit projekt, en fremvisning af vores produkter og bliv inspireret til et bedre uderum – helt uforpligtende, og når det passer dig.

Skriv også gerne en mail og vedhæft et par billeder, så vender vi tilbage med et godt udkast og en kreativ dialog.

I december, januar og febuar har vi åbent alle dage i vores udstillinger. Da der dog vil være dage, hvor vi er væk, må du gerne give Frank et opkald forinden, så du ikke møder en lukket dør.

Kom og se: Danmarks smukkeste udendørs showroom

Oplev vores 2.000 m2 store udendørs showroom i Vejle, og få haveinspiration i de smukke temahaver og vores flisecenter & planteskole.

Vi har et stort udvalg af smukke planter i alle størrelser, eksklusive byggeanlægsmaterialer og flotte overdækninger i aluminium. Vi har alt til udsmykning af haver og aktive uderum.

3.000 forskellige natursten & fliser

Udvalget af keramiske fliser kommer fra nogle af Europas bedste producenter, som gennem mange års intensiv udvikling indenfor styrke, farve og overflade, nu kan levere en bedre kvalitet end nogensinde før.

Vi forhandler også alle typer special coatede betonfliser af den bedste kvalitet, som holder til fremtiden. Køb coatede betonfliser i alle størrelser samt massive trinsatser og støttemure.

Hos Flisehaven finder du natursten af højeste kvalitet, fra de fjerneste kroge af verden. Vi forhandler mange forskellige slags natursten, alle med forskellige egenskaber. Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker vejledning i dit valg.

Tag et smugkig

Trends til uderum: Få idéer til indretning

Få idéer til indretning af din have og nyd den helt specielle atmosfære af ro, harmoni & skønhed, som skabes i et varieret samspil mellem fint anlagte blomsterbede og vægge i natursten.

Trends & god havestil

En temahave er et oplagt valg, hvis du vil have en sammenhængende have, der bygger bro mellem naturstenenes mange nuancer og omgivelserne. Sammen binder de den røde tråd, i en unik temahave.

Lad en væg i natursten spejle sig i en vandoverflade i haven og nyd det harmoniske, stemningsfulde og varierende farvespil. Eller bring din temahave med naturstenenes naturlige og afdæmpede elegance ind i huset og giv din bolig en helt særlig eksklusiv stil – på den måde lader du en rød tråd vandre gennem din temahave og ind i huset.

Store fliser i haven er det rigtige valg til den kræsne haveejer, med stor fascination og skønhed i det daglige opholdsrum, som sætter pris på mindre vedligeholdelse. Natursten kun smukkere over tid og kan kombineres med mange forskellige temaer, så du aldrig bliver færdig med at indrette din temahave.

Hvis man bygger en stenvæg med stenpaneler og derved oplever naturens mangfoldige nuancer i de mange brudte overflader, kan man skabe en eksklusiv temahave, som aldrig bliver kedelig.