Book en tid der passer jer bedst :)

Ring til Frank på mobil: 5190 3842 og lav en fast aftale.

Få en tværfaglig gennemgang af jeres projekt, fremvisning af vores produkter og bliv inspireret til et bedre uderum – helt uforpligtende! Skriv også gerne en mail og vedhæft et par billeder… se vender vi tilbage med et godt udkast og kreativ dialog.

I December, Januar og Febuar har vi alle dage åben i vores udstillinger, dog vil der komme dage hvor vi er væk og for at være sikker på at i ikke køre til lukkede døre, giv gerne Frank et opkald og meld jeres tidsplan.

Udendørs showroom: Danmarks smukkeste

Oplev 2000 m2 udendørs haveinspiration med temahaver, flisecenter og planteskole. Bliv inspireret blandt de mange eksklusive bygge- anlægsmaterialer, alt fra pragtfulde små og store planter og de fineste overdækninger i aluminium, alt til udsmykning af haver og aktive uderum. Vi forhandler også alle typer special coatede betonfliser, som findes på marked, og vi får natursten fra de fjerneste kroge i verden.

3000 forskellige natursten og keramiske fliser

Udvalget af keramiske fliser kommer fra nogle af Europas bedste producenter, som gennem mange års intensiv udvikling indenfor styrke, farver og overflader, nu kan levere en bedre kvalitet end nogensinde før set og dem kan vi så stolt fremvise her i dag…

Trends til uderum: Få ideér til indretning

Få ideér til indretning af din have og nyd en helt specielle atmosfære af ro, harmoni og skønhed, som et varieret samspil mellem fint anlagte blomsterbede og vægge i natursten…

Trends og god havestil

En temahave er et oplagt valg, hvis du vil have en sammenhængende have, der bygger bro mellem naturstenenes mange nuancer og omgivelserne, som binder den røde tråd i en unik temahave.

Lad en væg i natursten spejle sig i en vandoverflade i haven og nyd det harmoniske, stemningsfulde og varierende farvespil. Eller bring din temahave med naturstenenes naturlige og afdæmpede elegance ind i huset og giv din bolig en helt særlig eksklusiv stil – på den måde lader du en rød tråd vandre gennem din temahave og ind i huset.

Store fliser i haven er det rigtige valg til den kræsne haveejer, med stor fascination og skønhed i det daglige opholdsrum + mindre vedligeholdelse og så bliver natursten kun smukkere over tid og kan kombineres med mange forskellige temaer, så du aldrig bliver færdig med at indrette din temahave.

Hvis man bygger en stenvæg med stenpaneler og derved oplever naturens mangfoldige nuancer i de mange brudte overflader, kan man skabe en eksklusiv temahave, som aldrig bliver kedelig.