Bedafgrænsning og bedkanter

Bedafgrænsning er en vigtig del af haven, da det hjælper med at definere og skabe konturer. Det er også en god måde at skabe et kreativt udtryk og give haven et personligt præg. Hos Flisehaven har vi et stort udvalg af bedafgrænsning og bedkanter, og masser af idéer til hvordan man kan bruge dem til at skabe et smukt og funktionelt udtryk i haven.

Bedafgrænsning i cortenstål eller galvaniseret stål

Hos Flisehaven finder du flere former for bedkanter og afgrænsninger. Stålkanterne er funktionelle på mange områder i en have, de er praktiske til at holde sammen på bede og andre indramninger. Men de bidrager også til en æstetisk overgang mellem bedet og omgivelserne. Vi tilbyder bedkanter i cortenstål og galvaniseret stål, begge materialer er vejrbestandige og har et stilrent udtryk, som passer ind i enhver moderne haveindretning.

Ofte stillede spørgsmål om bedafgrænsning

Hvad er formålet med bedafgrænsning?

Bedafgrænsning har til formål at skabe et klart og tydeligt skel mellem et bed og f.eks. en græsplæne, for på den måde tydeligt at definere og indramme et bed.

Hvordan bruges bedafgræsning?

Bedafgræsning kan bruges til at skabe et kreativt udtryk og give haven et personligt præg. Det kan bruges til at definere og indramme et bed, og det kan også bruges til at skabe en æstetisk overgang mellem bedet og omgivelserne.

Skal jeg vælge bedafgrænsning i cortenstål eller galvaniseret stål?

Det afhænger af dine personlige præferencer og hvilket udtryk du ønsker at skabe i haven. Cortenstål har et rustikt udtryk, mens galvaniseret stål har et mere stilrent og moderne udtryk. Begge har deres charme, og er som sagt en personlig præference.

Vil du vide mere?

Besøg vores showroom eller kontakt os for mere info om mål m.m. Sammen finder vi en bedkant til dine behov.