Cortenstål højbede

Viser alle 9 resultater

Hos Flisehaven finder du et stort udvalg af både runde og kvadratiske plantebeholdere i cortenstål, som passer ind i ethvert højbed, og har en lang levetid. Den flotte rustne farve giver samtidig haven en rå og moderne stil, og står i stærk kontrast til farverige blomster.

Vores cortenstål højbede og plantekasser, som fås i flere varianter, er fremstillet af allerhøjeste kvalitet, og fås i både små og store størrelser. Giv din have et moderne udtryk med Flisehavens cortenstål plantekasser. Nogle af vores cortenstål haveprodukter udstilles også i vores showroom – så kom og besøg os og få mere inspiration til din haveindretning.

Hvor længe holder plantekasser i cortenstål?

Trods den pæne rustrøde farve, er cortenstål et utroligt holdbart materiale, og derfor populært som højbed. Det er en type konstruktionsstål, som tidligere blev flittigt brugt til f.eks. skibscontainere og togskinner m.m., hvilket giver mange fordele. Denne brug vidner om, at holdbarheden er utroligt høj, og du er dermed sikret plantekasser eller højbede i mange år fremover. Stålet sikrer nemlig en langsommere gennemtæring, til trods for at det har den karakteristiske røde rust farve.

Indretning med cortenstål højbed eller plantekasser

Det er egentlig kun fantasien der sætter grænser for indretningen. Der er dog nogle oplagte tanker ud fra formen på dine plantekummer. Generelt kan det siges, at der ingen regler er for det – og hvis du synes noget ser godt ud, så er det lige som det skal være. Vores mest populære plantekasser fås i firkantede eller runde versioner, og disse plantekasser kan placeres hvor det ønskes, f.eks. på terrassen, på plænen, ved skel eller et helt fjerde sted. Formen kan være med til at give en idé om hvor plantekassen passer bedst ind.

Firkantede eller rektangulære højbede i cortenstål er oplagte at sætte tæt på, eller op ad, f.eks. vægge, hegn, skel eller lignende. På den måde kan man bryde snittet, og fremvise de pæne planter i de plantekasserne.

Runde højbede i cortenstål giver ofte lidt mere frihed, da de, med den runde organiske form, nemmere kan placeres hvor en lille sti snor sig udenom, eller blot midt på en plæne eller lignende.

Med så mange muligheder, er det ikke underligt at højbede i cortenstål er blevet utrolig populære det seneste stykke tid.

Moderne højbede i cortenstål

Søger du inspiration til haven på Google eller sociale medier, vil du med al sandsynlighed finde en masse billeder af højbede i cortenstål, placeret alle mulige steder, lige fra køkkenhaven til terrassen, og ikke mindst i haven. Højbedene tager sig rigtig flot ud, især når der plantes flotte farverige blomster i dem. Dit højbed vil sandsynligvis ikke være nogen undtagelse, men pas på! For nogen kan det være lidt vanedannende, så man får lyst til at købe flere højbede, når man først har købt det første.

Herunder kan du se vores mest populære udvalg af den kendte plantekasse. Har du spørgsmål til produkterne, så kontakt os endelig på tlf. 51 90 38 42.