Om Flisehaven: Vores historie

Flisehaven Grejsdalen - fra drøm til virkelighed..

Grejsdalens Planteskole – anno 1912, har med sin smukke beliggenhed og rigtig mange års erfaring indenfor, planter, indretning og udsmykning af udearealer, åbnede dørene for helt nye muligheder på stedet i 2005.

Flisehaven i Vejle blev grundlagt..

..i starteden af 2005, med import af et stort og bredt sortiment af natursten og betonprodukter. Dette skete i samarbejde med flere udenlandske virksomheder og i dag kan virksomheden præsentere over 1500 forskellige slags fliser og sten, som er hentet hjem fra alle kontinenter i verden.

Nye veje med havedesignet

..Vi har, op til i dag, nøje søgt og udvalgt de smukkeste, stærkeste og mest omhyggeligt bearbejdet råmaterialer og de kan alle, med fordel, anvendes til at bygge den personlige, fuld funktionelle og tidslevende drømmehave og alt i den bedste kvalitet.

  • Tidens seneste tendenser med udendørs udsmykning og design af haver og landskabende miljøer, kan sandsynligvis blive debatteret her på stedet og vi er i dag også stolte af at kunne fremvise Danmarks største udendørs udstilling med natursten, keramiske terrassefliser, coatede betonfliser, formklippede træer, kæmpe krukker og meget mere af det specielle.
  • Vi har adgang til de bedste produkter indenfor anlægsmateriel, som findes i Europa – men vi søger altid efter nye enestående kvalitetsprodukter, som kan bruges i forbindelse med udsmykning af bolig og trends til moderne haver… ja`alt som bidrager til et flottere, stærkere og mere alsidig uderum, har vores opmærksomhed.

Lad os høre om dit næste projekt

Kontakt os på mail eller telefon
51 90 38 42