Kom og se: Danmarks smukkeste udendørs showroom i Vejle

I udkanten af Vejle finder du vores smukke udendørs showroom. Her kan du se mange flotte og unikke temahaver anlagt med fliser af den højeste kvalitet. Her har du mulighed for at blive inspireret til at skabe din drøm af en have. Du kan også nyde den helt særlig atmosfære af ro og harmoni, som naturligt opstår ved et varieret sammenspil mellem anlagte blomsterbede og flotte vægge i natursten.

Hos flisehaven står vi altid klar til en hyggelig snak om alt indenfor have – og anlægsarbejde. Vi guider dig gerne på vej mod din drømmehave og giver glædeligt gode råd med på vejen. Så kom forbi vores showroom til en snak og få en oplevelse udover det sædvanlige – Vi glæder os til at se dig.

3.000 forskellige natursten & fliser

Udvalget af keramiske fliser kommer fra nogle af Europas bedste producenter, som gennem mange års intensiv udvikling indenfor styrke, farve og overflade, nu kan levere en bedre kvalitet end nogensinde før.

Vi forhandler også alle typer special coatede betonfliser af den bedste kvalitet, som holder til fremtiden. Køb coatede betonfliser i alle størrelser samt massive trinsatser og støttemure.

Grejsdalsvej 600
7100 Vejle

Her finder du natursten af højeste kvalitet, fra de fjerneste kroge af verden

Vi forhandler mange forskellige slags natursten, alle med forskellige egenskaber. Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker vejledning i dit valg.

Trends til uderum: Få idéer til indretning

Få idéer til indretning af din have og nyd den helt specielle atmosfære af ro, harmoni & skønhed, som skabes i et varieret samspil mellem fint anlagte blomsterbede og vægge i natursten.

Trends & god havestil – få en unik temahave

En temahave er et oplagt valg, hvis du vil have en sammenhængende have, der bygger bro mellem naturstenenes mange nuancer og omgivelserne. Sammen binder de den røde tråd, i en unik temahave.

Lad en væg i natursten spejle sig i en vandoverflade i haven og nyd det harmoniske, stemningsfulde og varierende farvespil. Eller bring din temahave med naturstenenes naturlige og afdæmpede elegance ind i huset og giv din bolig en helt særlig eksklusiv stil – på den måde lader du en rød tråd vandre gennem din temahave og ind i huset.

Store fliser i haven er det rigtige valg til den kræsne haveejer, med stor fascination og skønhed i det daglige opholdsrum, som sætter pris på mindre vedligeholdelse. Natursten kun smukkere over tid og kan kombineres med mange forskellige temaer, så du aldrig bliver færdig med at indrette din temahave.

Hvis man bygger en stenvæg med stenpaneler og derved oplever naturens mangfoldige nuancer i de mange brudte overflader, kan man skabe en eksklusiv temahave, som aldrig bliver kedelig.

Book en inspirationssamtale

Få en tværfaglig gennemgang af dit projekt, en fremvisning af vores produkter og bliv inspireret til et bedre uderum – helt uforpligtende, og når det passer dig.

Ring til Frank: 5190 3842

Fortæl os om dit projekt

For at kunne give jer den bedst mulige sparring, må i gerne henvende jer på mail og evt. vedhæfte et par billeder, så vender vi tilbage med et godt udkast og en kreativ dialog.

Send en mail